top of page
header-980-parallax-04.jpg
portret-02.jpg
logo-02b.png

BEGELEID JIJ ALS LEIDINGGEVENDE OF ADVISEUR DE ONTWIKKELING VAN MENSEN EN JE ORGANISATIE?

 

WERK JE AAN KLEINE AANPASSINGEN ÉN IMPACTVOLLE, STRATEGISCHE VERANDERING?

 

ERVAAR JE DAGELIJKS HOE DE SPANNINGEN EN DRUK TOENEMEN?

Bij strategische verandering resultaat boeken is lastig. Zelf, met elkaar en als organisatie ontwikkelen is een complex proces. Spanningen en emoties horen daar bij. Ze maken jouw begeleiding als leidinggevende of adviseur belangrijker én spannender. Logisch dat je je soms afvraagt hoe je het nog alleen kan overzien.

 

Een goed idee, dat op papier haalbaar leek, pakt in de praktijk niet altijd zo goed uit. Soms zijn er meer vragen dan jij antwoorden hebt. Waarom gaat het niet zoals je had bedacht? Wat gebeurt er nu echt? Hoe kan het wel? Wat is de volgende stap?

Op deze vragen kan je makkelijker en sneller antwoorden vinden mét elkaar. Met je collega’s, met de organisatie én met een kundige partner die meedenkt en kijkt vanuit een neutrale positie.

Ik help je met plezier ontdekken wat er nu speelt én hoe je verder komt. Veel oplossingen zijn al aanwezig. Het is een kwestie van de juiste puzzelstukjes bij elkaar brengen. Knoop het aan elkaar, noem ik dat. Zo krijg jij overzicht en inzicht om het ontwikkelproces te begeleiden naar resultaat.

Wat ik als strategisch partner en coach voor jou en je organisatie kan betekenen? Je kan altijd bellen of mailen om dat samen te verkennen.

header-980-parallax-02.jpg
bottom of page